Baris Terik Tempe – Genk Kobra


baris terik tempe ridong udele bodong,
bodong ditaleni omah gedhong dibendheni,
bendhe larang-larang tukune nang Semarang,
Semarang Suroboyo kathok komplang gedhe dowo,
dodo-dowo tenan bedhile jaman Londho,
Londho mung rambute, uripe wayah wengi,
jarene…… FUNKY!

njuk tali njuk emping, njaluk tali jobang jabing
njuk tali njuk emping, dijak kerjo pilih maling,

rujak cingur nganggone tempe,
wes podho nganggur kok ledha-ledhe,

tanggal limolas mbulane bunder,
limang gelas donyane muter,

kendhang kempul nang Banyuwangi,
yen podho kumpul kok nggegirisi,

aneh-aneh tenan arek-arek jaman saiki,
akeh dalan kang padhang, lha kok milih dalan sing pati,

yen wes do mendem kuwi rumangsane wes podho sekti
angel yen dikandani kolo-kolo nglarakke ati

tiru-tiru dadi gawean,
dalan kliru dadi panutan

lirik Baris Terik Tempe versi lain:

Baris terik tempe lidong udele bodong
Bodong ditaleni omah kobong dibendheni
Pring tumpuk-tumpuk bumbung isi merang
Cilik dipuk epuk bareng gedhe maju perang
Perang nyang Betawi durung aman durung bali
Bali metu alas nyangking bedhil isi pelor
Pelor cacah pitu saben ndina melu padu
Padu ora wawuh dina iki ngajak wawuh
Wawuh dina iki diperseni gotri siji
Nyuwun nyuwun matur nuwun sami-sami

 

Iklan

2 Tanggapan

  1. haha lucu juga liriknya. keren keren.

  2. wow..!! keren abisss..!!
    boleh ta copas kah lirikne?

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: